top of page
szempilla_express_teljes_logo.png

Foglalási Szabályzat
házirend, fizetés

Házi rend, Foglalási Szabályzat

Tisztelt Vendégünk!

Tájékoztatunk, hogy az árak tájékoztató jellegűek. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha azt mi visszaigazoltuk írásban. 

A Bejelentkezés kizárólag írásban törénhet, applikációkon keresztül (Facebookon, Instagramon), sms, vagy Viber üzenetben, e-mailben  tudsz bejelentkezni a kozmetikába, kizárólag írásban. 

Előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal válaszolni az üzenetekre. 

Az időpontfoglalással egyidejűelg beleegyezel és elfogadod a HÁZIRENDET, a Foglalási Szabályzatot! 

Kérlek, mindig érkezz időben, de ha késel, jelezd! 

Ha késel, jelezd kérlek, üzenetben is jó lesz. 10 percen túli késés esetén előfordulhat, hogy a kezelés, pillázás ideje lerövidülhet. Ennek az lehet az oka, hogy jönnek időre utánad.

Ha véletlenül vannak még előtted, amikor érkezel, és tudsz várni egy keveset, megköszönöm. Addig mosdó ügyeket, és pl. telefont tudsz intézni. Köszönöm a türelmedet!

Időpont lemondás, módosítás!,

Időpont lemondást, időpont módosítást mielőbb jelezd kérlek!! Ha a fenntartott időpontban vmilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, akkor kérjük időben jelezd felénk! Díjmentes időpont lemondásra 24h-val előtte van lehetőség. Ha  24h belül jelzed írásban a lemondást, vagy csak az utolsó pillanatban, akkor ki kell fizetned a teljes összeget, és a következő alkalmat előre el kell utalnod. Ennek elmulasztása esetén nem áll módomban új időpontot kiadni Neked.

Minden lemondási indok 24h belül térítés köteles, 3 napon belül fizetendő, utalással, bankkártyával, készpénzzel. E-nyugtát kapsz róla a megadott e-mail címre. Köszönöm a megértést. 

 

Betegség!!! 

Ha náthás, lázas beteg vagy, kérlek ne gyere pillázni, az arckezelést sem tudom elvállalni, mert betegen nem kezelhetlek, és nem szeretném elkapni a fertőzést. Egyeztetünk másik időpontot. Megértésedet köszönöm! (Ha én betegednék meg, természetesen jelezem feléd.)

FIGYELEM!!!

Ha bármilyen nem fertőző betegséged van, kérlek jelezd előre, bizonyos kezelések elvégzéséhez orvosi szakvélemény szükséges!

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Előre Utalás

Bankkártya
vagy
OTP SzépKártya

"A legszebb szín a világon az, amitől szépnek érzed magad."
Coco Chanel

 

A szolgáltatás árát készpénzzel vagy bankkártyával, hamarosan OTP Szép Kártyával lehetséges kiegyenlíteni a helyszínen, illetve banki átutalással lehetséges. 

 

Természetesen a fizetés igazolása nyugtával történik a helyszínen.

A VIP-tréningek előlegei kizárólag utalással történhetnek.

Sminktetoválásra időpontot csak 10.000,- Ft előleg utalással lehet foglalni.

SZÁMLASZÁMOM

 

11600006-00000000-78207150

Erste Bank

Molnár  Gabriella Szilvia

Közleményben a nevedet és a szolgáltatást kérem beírni. A pénz beérkezésére 3 napon belül van lehetőség, ellenkező esetben törlöm a befoglalt időpontot. Köszönöm!

SZEMPILLAEXPRESS szempilla szalon és kozmetika

bottom of page