top of page
szempilla_express_teljes_logo.png

Szalon Etikett
házirend, fizetés

Házirend, szalon etikett! 

Bejelentkezés!

A Bejelentkezés kizárólag írásban törénhet, applikációkon keresztül (Facebookon, Instagramon), sms, vagy Viber üzenetben, e-mailben  tudsz bejelentkezni a kozmetikába, kizárólag írásban. 

Előfordulhat, hogy nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint tudlak, kereslek!

Az időpontfoglalással egyidejűelg beleegyezel és elfogadod a HÁZIRENDET. 

Kérlek, mindig érkezz pontosan, ha lehet! 

Ha késel, jelezd kérlek, üzenetben is jó lesz. 10 percen túli késés esetén előfordulhat, hogy a kezelés, pillázás ideje lerövidül. Ennek az lehet az oka, hogy jönnek időre utánad.

Ha véletlenül vannak még előtted, amikor érkezel, és tudsz várni egy keveset, megköszönöm. Addig mosdó ügyeket, és pl. telefont tudsz intézni. Köszönöm a türelmedet!

Időpont lemondás!

Időpont lemondást mielőbb jelezd kérlek, de minimum 24-48 órával előtte! Ha  24h belül jelzed írásban a lemondást, vagy csak az utolsó pillanatban, akkor ki kell fizetned a teljes összeget, és a következő alkalmat előre el kell utalnod. Ennek elmulasztása esetén nem áll módomban új időpontot adni.

Minden lemondási indok 24h belül, térítés köteles 3 napon belül fizetendő, utalással, lejjebb görgetve található számlaszámra utalható. E-nyugtát kapsz róla a megadott e-mail címre. Köszönöm a megértést. 

 

Betegség!!! 

Ha náthás, lázas beteg vagy, kérlek ne gyere pillázni, az arckezelést sem tudom elvállalni, mert betegen nem kezelhetlek, és nem szeretném elkapni a fertőzést. Egyeztetünk másik időpontot. Megértésedet köszönöm! (Ha én betegednék meg, természetesen jelezem feléd.) 

FIGYELEM!!!

Ha bármilyen nem fertőző betegséged van, kérlek jelezd előre, bizonyos kezelések elvégzéséhez orvosi vélemény szükséges!

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Előre Utalás

Bankkártya
vagy
OTP SzépKártya

"A legszebb szín a világon az, amitől szépnek érzed magad."
Coco Chanel

 

A szolgáltatás árát készpénzzel vagy bankkártyával, OTP Szép Kártyával lehetséges kiegyenlíteni a helyszínen, illetve banki átutalással lehetséges. 

 

Természetesen a fizetés igazolása nyugtával történik a helyszínen.

A VIP-tréningek előlegei kizárólag utalással történhetnek.

Sminktetoválásra időpontot csak 10.000,- Ft előleg utalással lehet foglalni.

SZÁMLASZÁMOM

 

11600006-00000000-78207150

Erste Bank

Molnár  Gabriella Szilvia

Közleményben a nevedet és a szolgáltatást kérem beírni. A pénz beérkezésére 3 napon belül van lehetőség, ellenkező esetben törlöm a befoglalt időpontot. Köszönöm!

SZEMPILLAEXPRESS szempilla szalon és kozmetika

bottom of page