szempilla_express_teljes_logo.png

Szalon Etikett

bejelentkezés

Házirend, szalon etikett! 

Bejelentkezés!

A honlapomon, applikációkon keresztül (Facebookon, Instagramon), telefonon, vagy Viber üzenetben  tudsz bejelentkezni a kozmetikába. 

Előfordulhat, hogy nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint tudlak, kereslek!

Kérlek, mindig érkezz pontosan, ha lehet! 

Ha késel, jelezd kérlek, üzenetben is jó lesz. 10 percen túli késés esetén előfordulhat, hogy a kezelés, pillázás ideje lerövidül. Ennek az lehet az oka, hogy jönnek időre utánad.

Ha véletlenül vannak még előtted, amikor érkezel, és tudsz várni egy keveset, megköszönöm. Addig mosdó ügyeket, és pl. telefont tudsz intézni. Köszönöm a türelmedet!

Időpont lemondás!

Időpont lemondást mielőbb jelezd kérlek, de minimum 24 órával előtte! Ha 2x nem jelzed egymás után a lemondást, vagy csak az utolsó pillanatban, akkor ki kell fizetned egy alkalmat, és a következő alkalmat előre el kell utalnod. Ennek elmulasztása esetén nem áll módomban új időpontot adni. Megértésedet köszönöm! 

 

Betegség!!! 

Ha náthás, lázas beteg vagy, kérlek ne gyere pillázni, az arckezelést sem tudom elvállalni, mert betegen nem kezelhetlek, és nem szeretném elkapni a fertőzést. Egyeztetünk másik időpontot. Megértésedet köszönöm! (Ha én betegednék meg, természetesen jelezem feléd.) 

FIGYELEM!!!

Ha bármilyen nem fertőző betegséged van, kérlek jelezd előre, bizonyos kezelések elvégzéséhez orvosi vélemény szükséges!

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Előre Utalás

Bankkártya

EXTRA

10%

KEDVEZMÉNY

A szolgáltatás árát készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges kiegyenlíteni a helyszínen, vagy előre utalás esetén 10% kedvezményt tudok biztosítani a megrendelt szolgáltatás árából.

 

Természetesen a fizetés igazolása nyugtával történik a helyszínen.

A 10% kedvezmény a bérlet árakra és workshopra nem vonatkozik.

SZÁMLASZÁMOM

 

11600006-00000000-78207150

Erste Bank

Molnár  Gabriella Szilvia

Közleményben a nevedet és a dátumot kérem beírni. A pénz beérkezésére 3 napon belül van lehetőség, ellenkező esetben törlöm a befoglalt időpontot. Köszönöm!

szempilla szalon és kozmetika