top of page
szempilla_express_teljes_logo.png

Foglalási Szabályzat
Házi Rend, fizetés

Házi rend, Foglalási Szabályzat

Tisztelt Vendégünk!

Tájékoztatjuk, hogy áraink tájékoztató jellegűek. A időpont foglalás abban az esetben érvényes, ha azt mi visszaigazoltuk írásban.

A bejelentkezést kizárólag írásban fogadjuk el, amit kényelmesen megtehet bármikor, applikáción keresztül (FB, Instagram,) sms, e-mail üzenetben, Viber.

Előfordulhat, hogy nem tudunk azonal válaszolni az üzenetekre, vagy ha nem kapott választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot újra, akár másik elérhetőségen. 

 

Időpont lemondás, módosítás

Kedves Vendégünk egészsége és a kényelme az elsődleges számunkra! Kérünk, hogy előre jelezze, ha valamilyen okból nem tud eljönni az időpontra. Az időpont lemondása legkésőbb 24 órával az időpont előtt történjen, ellenkező esetben köteles a szolgáltatási díj megfizetésére. A díj megfizetésének hiányában nem áll módunkban újabb időpontot kiadni. 

Ha szeretne újabb időpontot foglalni, kérjük, vegye figyelembe ezeket a feltételeket.

Lázas, náthás, köhögős betegség, illetve fertőző betegség gyanú esetén kérjük azonnal jelezze felénk. Betegség esetén új időpont egyeztetése szükséges.  

Ha bármilyen nem fetőző betegsége van, kérjük jelezze előre, bizonyos betegségek esetén orvosi szakvélemény szükséges. 

A Szempilla Express honlapján található Házi Rend szerint a szalon területén tartózkodó személyeknek egymással szembeni elvárt magatartását kell betartaniuk. Az időpont lefoglalásával vendég automatikusan elfogadja a házi rendet. A foglalásban megjelölt időpont a kezelés kezdetét jelenti, ezért kérünk mindenkit, ha lehet, pontosan érkezzen a lefoglalt időpontra. Esetleges késést kérjük jelezni írásban. 

A szalonban tilos morzsálódó, bármilyen módon szennyező, vagy erős illatú ételt, italt fogyasztani, valamint dohányozni. (nyugalom, egy szendvics vagy hasonló elfogyasztása engedélyezett :))

A magyar jogszabályoknak megfelelően tilos a dohányzás szépség szalonok, kozmetikák területén, bejáratának környékén, ezért kérjük figyeljenek arra, hogy dohányzás esetén a szalon bejáratától legalább 5 méteres távolságot tartsanak. A házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan módosíthatja vagy kiegészítheti.

Érvényes 2017. január 1-jétől.

A Házi Rendünk a szalon vendégeinek kényelmét, biztonságát szolgálja

Milyen extra szolgáltatást lehetséges igénybe venni a Szempilla Express kozmetikában?

Örömmel értesítjük Kedves Vendégeinket, hogy 2024. január elsejétől lehetőség van a nyitva tartási időn kívül is a szépítő szolgáltatások igénybe vételére.  

A Szempilla Express Szempilla Szalon és Kozmetika folyamatosan nyitva tartási időn kívül is kínálja szolgáltatásait, amelyet hétköznap 5000. Ft-ért, hétvégén (Szombaton) pedig 10.000. Ft-ért igénybe vehetők, plussz egy kis extra díj ellenében.

Bízzon meg minket, és élvezze a tökéletes megjelenést! 

Ha szeretné extra szolgáltatásainkat is igénybe venni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk!

Hagyja, hogy profi kozmetikusunk gondoskodjon a tökéletes megjelenéséről. :) .

Köszönjük, hogy szalonunkat választja. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal. szilvi3dbeauty@gmail.com

Kattinson Mobilon, táblagépen látható jobb alsó sarok kék körben látható 3 pöttyre. 

Asztali gépen gördítsen legfelülre, kattintson az Időpontot Foglalok-ra.  

Várjuk szeretettel.

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Előre Utalás

Bankkártya
vagy
OTP SzépKártya

"A szépség nem csak külső dolog, hanem belső érzés is. Ha szeretnéd kívülről is megmutatni, hogy mennyire gyönyörű vagy, akkor bízd magad Szilvire a Szempilla Express szakértő kozmetikusára.
 

A szolgáltatás árát készpénzzel vagy bankkártyával (hamarosan OTP Szép Kártyával) lehetséges kiegyenlíteni a helyszínen, illetve banki átutalással lehetséges. 

 

A fizetés igazolása e-nyugtával történik, illetve a szamlazz.hu számlát állítunk ki a személyes adatok megadása után, amit e-mailben kiküldünk.

Kizárólag magán személyeket tudunk kiszolgálni.

A VIP-tréningek előlegei kizárólag utalással történhetnek.

Sminktetoválásra időpontot csak 10.000,- Ft előleg utalással lehet foglalni.

SZÁMLASZÁM

 

11600006-00000000-78207150

Erste Bank

Molnár  Gabriella Szilvia

Közleményben a nevet és a szolgáltatást kérjük beírni. A pénz beérkezésére 3 napon belül van lehetőség, ellenkező esetben töröljük a befoglalt időpontot.

SZEMPILLAEXPRESS szempilla szalon és kozmetika

Budapest, 1074 Alsó Erdősor utca 12. fszt.2. üzelthelyiség

bottom of page